Contact gezondheidspraktijk Soest

Lang leve het digitale tijdperk! Ondanks de Corona omstandigheden is de praktijk nog steeds open, omdat gezondheid juist op dit moment zo belangrijk is. Via telefoon/skype/facetime kunnen er consulten gegeven worden en bij lekker weer wandelconsulten op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook de praktijkruimte is groot genoeg om rekening te houden met de afstand.

Cliëntenstop

Omdat ik de tijd en aandacht voor mijn cliënten wil behouden, ben ik genoodzaakt om geen nieuwe cliënten meer aan te nemen. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel.

Contactgegevens

Merle Brouwer-Tarnóczy
06 48096223
Merle@b-leev.nl

KvK nummer: 66125952

Adres

Praktijkadres:
Birkstraat, Soest

Postadres:
Pijperpad 5
3766 CA Soest

Openingstijden

openingstijden praktijkruimte:
Maandag 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag is het mogelijk om online consulten in te plannen of aan huis.

Annuleren van de afspraak kan telefonisch uiterlijk 24 uur voor de afgesproken tijd.
Bij een late afzegging ben ik genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.

Als BATC therapeut ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Het reglement wat bij de geschillencommissie hoort kan je via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie .

Indien je een klacht hebt, meldt deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt de klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Per mei 2018 gaat de privacy wetgeving AVG van start. Met zorg ga ik om met uw gegevens om door middel van een privacy verklaring.

Reageren is niet mogelijk