Wie ben ik

1466080_10153448362570537_376125662_nIk ben Merle Brouwer-Tarnóczy, gediplomeerd Orthomoleculair Voedingsdeskundige en Natuurgeneeskundige met een passie voor gezondheid, genezing en de schoonheid van het leven.

Tijdens de opleiding verpleegkunde heb ik veel ervaring en kennis vanuit de reguliere gezondheidszorg opgedaan. Deze periode heeft mij ook het inzicht gegeven dat mijn visie op gezondheidszorg anders is dan de visie van de reguliere sector. Dit heeft mij doen besluiten om een andere hoek in te duiken, namelijk de alternatieve (complementaire) hoek van kruiden, homeopathie en voedingssupplementen. Mijn ideaal is om de kennis vanuit beide werelden meer samen te brengen. Dan zijn de mogelijkheden oneindig. Aan beide kanten is er zoveel kennis en kunde dat het elkaar heel goed kan aanvullen.

Ruim 15 heb ik met veel plezier in een reformwinkel gewerkt, waar ik mensen heb geadviseerd met de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Hier heb ik mijn passie en kennis over voedingssupplementen ontdekt en verder mogen ontwikkelen door middel van het volgen van diverse trainingen en cursussen. In 2016 heb ik mijn opleiding tot voedingsdeskundige afgerond en diploma behaald voor orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur. Met die basis heb ik mezelf verder gespecialiseerd in darmtherapie. Naast mijn praktijk, werk ik voor het EMB laboratorium als data analist van de bloeduitslagen. Hierbij geef ik voedings- en suppletie advies aan therapeuten.

Ik geloof sterk in het zelfhelend vermogen van de mens door middel van voeding, leefstijl en de kracht van gedachten. Ons lijf zit zo mooi in elkaar! Het wil niets liever dan in balans zijn en in balans blijven. Hier ligt mijn taak als orthomoleculair voedingsdeskundige: samen zoeken naar het voedingspatroon om lijf en geest weer in balans te krijgen, eventueel aangevuld met voedingssupplementen en beweeg- en leefstijladviezen

Reageren is niet mogelijk