Visie

limoenOnze gezondheid is een samenspel van lichaam, geest en ziel. Alle drie zullen ze gevoed moeten worden om als mens in balans te zijn. Goede voeding is één van de basis peilers om het lichaam gezond te houden.

Wij leven op een hele mooie planeet. Het is een paradijs waarop we mogen spelen, van mogen eten en genieten van de schoonheid van de natuur. In haar pure vorm zou het ons alles kunnen bieden om lang en gelukkig te leven. Door vervuiling en intensieve landbouw kan de aarde ons niet meer optimaal voeden. Dit zorgt er helaas voor dat we voedingstoffen missen die hard nodig zijn voor het  goed functioneren van de cellen in ons lijf.

Wij hebben een prachtig lichaam gekregen dat precies weet wat hij moet doen om gezond te blijven. Alle organen werken met elkaar samen, tot in de kleinste cel van ons lichaam. Door het overaanbod aan bewerkte voeding is de  verleiding erg groot om hier nog weerstand aan te bieden. Echter van dit bewerkte eten raakt ons lichaam zo in de war dat de cellen niet meer goed met elkaar kunnen communiceren. Het kan zichzelf moeilijk herstellen en wordt ziek. De juiste keuze in voeding kan ons weer helpen gezond te worden.

Laten we er ons van bewust zijn wat goed is voor onszelf. Laten we gaan leren kijken en luisteren naar de behoefte van de aarde en onszelf om zo weer in balans te komen en echt te kunnen genieten van de schoonheid van het leven!

 

 

 

Reageren is niet mogelijk